Juwelier CoensJouw verhaal, gesmeed door generaties.

Ambachtelijke traditie

Generatie op generatie bij Juwelier Coens, gesmeed voor u. Met passie, tot in de kleinste details. Van de eerste ontwerpen tot het laatste diamantje die gezet wordt, alles gebeurd in ons eigen atelier. Die je ook kan zien vanuit onze winkel!


U wordt de drager van een met liefde gemaakt stukje kunst. Samen met u bespreken en creëren we, uw persoonlijk juweel. Met uiterst professioneel advies zullen wij proberen om aan al uw criteria te voldoen. Om nadien een schitterend resultaat te bekomen.

Voor het verwerken van oud goud en oude edelstenen kan u ook bij ons terecht. In ons eigen atelier doen we ook alle creaties en herstellingen zelf, waar we kunnen terugvallen op 3 generaties lange vakkennis.

ambachtelijke traditie

Klanten aan het woord

Onze juwelen worden versterkt door de glimlach van tevreden klanten. Ontdek hun ervaringen en vind de weg naar uw droomjuweel.

★★★★

Super vriendelijk en aangenaam.  Mevrouw, wist precies wat ik wou. Top.

Grace Meulebroeck
★★★★★

Zeer vriendelijke bediening.

Didier Rohart
★★★★

Mevrouw heeft ons zeer leuk geholpen. Veel keuze.

Magdalena Van der Eyck
★★★★★

Vriendelijke mensen, persoonlijk en correct advies, ruim en divers aanbod, service waarvoor mensen van ver komen. 👍

Charly Vanmassenhove
★★★★★

Zeer tevreden!
Fantastisch familiebedrijf. De mama wist perfect wat we wilden en de zoon en papa wisten dit perfect uit te voeren! We zijn heel gelukkig met onze trouwringen! Zeker een aanrader!

Instituut La Belleza

Heb je nog een vraag?

Onze klantenservice is hier om je te ondersteunen. Van het product tot onze diensten, we beantwoorden graag al je vragen.

Contacteer ons