horloges

Horloges

Op zoek naar hét geschikte horloge voor u? Ontdek dan zeker onze collecties eigentijdse en exclusieve heren -en dames horloges, vervaardigd van de beste materialen met tijdloze elegantie.

Voor elke gelegenheid

Horloges, een praktische maar ook stijlvolle toevoeging aan uw garderobe. 

Onze collecties bieden volop keuze voor alle leeftijden. Van klassieke ontwerpen met lederen band tot meer verfijnde, discrete horloges met een geschakelde, gepolijste stalen band.  

Er zijn ongelofelijk veel opties op zowel het gebied van het uurwerk als de polsband. De designhorloges laten zich uitstekend combineren bij verschillende outfits door de veelzijdigheid van materiaal, kleur en opties in de wijzerplaat. 
Kom ze eens ontdekken in onze winkel!

Allen zijn ook voorzien van een certificaat en een garantiebewijs tussen de 2 en 5 jaar. Afhankelijk van merk tot merk. 

horloges etalage

Kwaliteitsvolle horloges

Onze horloges zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen, maar steeds met een uitmuntende kwaliteit. Of het nu om een zakelijke look gaat of juist meer casual, onze horloges passen zich aan aan de uitstraling waar u naar op zoek bent. 

Hersteldienst horloge 

Natuurlijk bent u erg gehecht aan uw horloge, daarom wil u het ook alleen in betrouwbare handen achterlaten als het hersteld moet worden. Bij Juwelier Coens mag u op beide oren slapen, want wij voeren de meeste herstellingswerken aan uw horloge uit in ons eigen atelier.  
In sommige gevallen is de reparatie niet mogelijk in eigen atelier, en dient het horloge opgestuurd worden naar het atelier van het desbetreffend merk. 

Deze herstellingen van een horloge kan u bij ons laten uitvoeren terwijl u wacht: 

  • Batterij vervangen 
  • Polsbandje vervangen 
  • Extra gaatje in polsbandje voorzien 
Hersteldienst