Maatwerk

Onze grote sterkte is het maken van unieke, handgemaakte juwelen. Juwelen waar u al lang van droomt! 

Eigen creaties

Welkom in het hart van creatie bij Juwelier Coens, waar dromen tot werkelijkheid komen. In ons eigen atelier, waar vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid samenkomen, werken we nauw samen met onze klanten om hun droomjuweel te realiseren. 
Van microscopisch diamantzetwerk tot het verfijnde polijsten van het eindresultaat, elke stap van het proces vindt plaats in ons eigen huis.

Bij Juwelier Coens zetten we ons in voor absolute kwaliteit en service. Ons toegewijde team beheerst de ambacht tot in de kleinste details. Bovendien beschikken we over een eigen hersteldienst, zodat uw kostbare juwelen of horloge altijd in vertrouwde handen zijn.

Stap binnen in ons atelier, waar uw unieke visie werkelijkheid wordt, en ontdek de meerwaarde van een juweel dat niet alleen met precisie is vervaardigd, maar ook doordrenkt is met uw persoonlijke verhaal.

Bekijk ons verhaal Meer over onze eigen creaties

goud smeden

Transformaties

Ontdek de magie van onze transformaties, waar we oude juwelen nieuw leven inblazen en ze omtoveren tot eigentijdse meesterwerken

Elk stuk vertelt een verhaal, bewaart herinneringen en wordt met de grootste zorg en precisie behandeld. Of u nu op zoek bent naar een persoonlijke touch van een erfstuk of een compleet nieuw ontwerp wilt creëren, ons atelier is de plek waar uw visie tot leven komt.

Bij Juwelier Coens geloven we in de kracht van unieke, op maat gemaakte juwelen. Laat ons uw wensen en ideeën horen, en samen maken we een juweel dat niet alleen schittert, maar ook een emotionele betekenis draagt. Bezoek onze winkel, waar uw verhaal vorm krijgt in prachtige edelmetalen en fonkelende edelstenen.

goud smelten

Laat u inspireren door enkele van onze eigen creaties.

 

Ontdek ze hier