Ons verhaal

Ontdek ons verhaal, onze visie en onze decennia lange historie. Alle kennis doorgegeven van generatie op generatie.

Bekijk ons verhaal

Onze visie

Bij Juwelier Coens staat de relatie met onze klanten centraal. We geloven in persoonlijke aanpak, we luisteren naar de wensen en verlangens van elke klant om een op maat gemaakte ervaring te bieden die niet alleen een juweel of horloge, maar ook een verhaal tot leven brengt.

Ons handelsmerk wordt gekenmerkt door ons eigen atelier, waar we met liefde en toewijding werken aan het omzetten van dromen in werkelijkheid. 
Of het nu gaat om het vervaardigen van een uniek juweel voor een speciale gelegenheid of het transformeren van erfstukken tot hedendaagse modellen, wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Die visie wordt al decennia lang doorgegeven van generatie op generatie. En wordt telkens hoog in het vaandel gedragen.

juwelier brugge

Ons team

Bij Juwelier Coens is het elke dag een familieaangelegenheid!

Voor Vicky was de liefde voor juwelen een erfenis van haar ouders en voorouders, bij wie het verhaal al startte in het jaar 1952. Het verhaal kende tot noch toe al verschillende hoofdstukken, waaronder in Maldegem, Damme en Brugge centrum. 
Het huidige wordt momenteel geschreven in Sint-Andries/Brugge.

Benny verfijnde zijn ambachtelijke vaardigheden na jaren van toegewijde opleidingen bij de grootmeesters van de juwelierssector. 

Sinds april 2023 is onze zoon Axel mee in de zaak gestapt, en begint er zo een 5de generatie in het 'Coens-verhaal'.

Portret foto

Heb je nog een vraag?

Onze klantenservice is hier om je te ondersteunen. Van het product tot onze diensten, we beantwoorden graag al je vragen.

Contacteer ons